söndag 7 december 2008

Husrenovering så här långt...

Här kommer lite bilder på husrenoveringen. Vardagsrummet börjar nu bli fint. Taket, taklister, spisen, fönstren och elementen är nu målade. Det är tapetserat, golven är klara och sofforna har fått flytta in. Klicka på bilderna så syns tapeten bättre. Vi är så nöjda med tapeten, i vissa ljus syns den knappt men i vissa så blir den superläcker. Diskret med det händer ändå mkt i den.




Sovrummet har genomgått samma förändring som vardagsrummet men här har istället garderober ställts in. Ovanför gaderoberna är det 21 cm upp till taket så vi tänkte köpa IKEA:s kartonglådor i vitt och ställa där. De är 20 cm höga. Vad vi ska ha i dem är en annan fråga men det kommer vi nog på. Mellan garderoberna och väggen är det 21 cm och där tänkte vi ställa in en Benno cd-hylla. Men dessvärre är de inte lika höga som garderoberna så vi får ta två stycken och kapa dem och sätta ihop så det blir rätt höjd.. Och de finns inte i vitt så vi får även måla dem vita. Men det blir nog snyggt när det är klart:) Ska bli såå kul att för första gången i mitt liv ha en riktig garderob, en praktisk.


Hallen har målats ett par gånger, och här ser ni Anders i färd med att måla taket. Visst blir det skillnad!

Det som är lite kul är att redan när jag lägger upp de här bilderna så är de "gamla". Inredning i garderoberna har Anders satt in ikväll och alla listerna (i bl a hallen) är redan målade en gång.

4 kommentarer:

Ida-Maria sa...

åh! jag är så nyfiken på att få komma och titta!!!

Anonym sa...

Benno Karin, Benno!

Kakans smått å gott sa...

Haha, nu har jag ändrat!

Pija sa...

Vilken snygg tapet!!! Var har ni hittat den?