onsdag 17 juni 2009

Marias möhippa!

För två dagar sen var det dags för en god väns möhippa. Då vi vet att hon verkligen inte uppskattar att skämma ut sig på stan överhuvudtaget (inte ens, det är pinsamt men lite kul eller det hör till på en möhippa) så bestämde vi oss för att inte göra nåt pinsamt alls. Vi överraskade henne hemma hos sig och hon fick ta på sig sin utstyrsel. Med den tillhörande slöjan som går i arv i det här gänget. Söt som socker, eller hur: Vi satte på henne en ögonbindel och åkte en bit. Det var dags för kanoting. Det var helt underbart tyckte nog alla utom systrarna Andersson som bråkade hela vägen fram och tillbaka om hur man paddlade och styrde en kanot. Väldigt underhållande för oss som tittade på. Jag fick äran att paddla med den blivande bruden och vi försjönk i minnen från kanothajkerna på gymnasiet.
Efter en stund stannade vi och avnjöt en picknick i det gröna.

När vi kom tillbaka från kanotingen ville vi att bruden skulle få känna sig som en riktig prinsessa och hon fick håret lockat och blev sminkad av en kompis.
Såhär fin blev hon och sin fina balklänning fick hon oxå användning för igen.
Sedan åt vi en otroligt god taccomiddag de luxe med after eight-kladdkaka till efterätt i ett rum på slottet. Sedan bar det av hem till mig där vi moffade godis, chips och sjöng, dansade och tjoade till sent in på natten. Vi hade så sjukt kul å alla släppte verkligen loss! Riktigt girlie!
Vilken härlig dag och jag tror även att bruden blev nöjd vilket var det viktigaste! Kram på er!

1 kommentar:

Andy sa...

Låter som en riktigt lyckad dag!