måndag 6 april 2009

Badrumsrenovering

Badrumsrenoveringen är i full gång, såhär fint har vi det nu! Men vi har trots allt kommit långt. Förhoppningsvis har vi en toalettstol om en vecka! Det ni, det är vi inte bortskämda med just nu. Men konstigt nog fungerar det att leva utan toalett oxå. I helgen var vi och köpte grejer till badrummet, toalett, handfat, kranar, blandare, dusch.. rubbet! Det va jättekul även om de tog ganska lång tid. Så nu har vi beställt ett handfat som vi inte ens har sett i verkligheten utan bara på bild. Spännande!

Måste bara visa kort på två söta kusinbarn. Har fått tre nya kusinbarn det senaste året och här är den ena som jag inte träffat innan.

Den här söta lilla ungen har jag däremot träffat mkt och ni kanske känner igen henne från tidigare kort. Det va så synd om henne igår för hon fastnade med huvudet mellan spjälorna på en stol. Hon blev jätterädd men kom med hjälp av tre personer snart ut. Då frågade vi henne vad hon hade gjort och då var hon påväg att göra om det för att visa. Som tur var ryckte hennes mamma bort henne innan hon hann fastna igen. Det gjorde att hon blev rädd och började skrika igen.
Ha det gött!

Inga kommentarer: