tisdag 17 januari 2012

De första skorna

Vi har köpt Märtas första skor. Jag trodde inte att hon skulle behöva det innan hon kunde gå. Men plötsligt så uppstod behovet i ett köpcentrum. Märta hade tröttnat på att sitta still i vagnen och det var dags att låta henne få röra på sig. Då kändes det inte så jättemysigt att sätta ned hennes fötter på ett smutsigt golv. Men det gick ju såklart. Däremot så fortsatte Märtas föräldrar att tänka ett steg till, kanske kommer nästa gång att vara utomhus när det är blött eller snöigt? Sagt och gjort, vi köpte ett par fina bruna fodrade skor. En ny jacka fick hon oxå. Vinteroverallen vi har är väldigt, väldigt varm och passar bra när det är minusgrader ute.. Så följaktligen är den för varm nu. Upptäckte även en annan grej. När man är ute på stan och går in och ut ur affärer så blir det väldigt varmt för bebisen vilket innebär gnäll. Självklart kan man dra ned dragkedjan på en overall med det blir varmt ändå. Så vi köpte en fin liten jacka oxå. Då är det bara att stänga in henne i åkpåsen när man är utomhus och öppna den inomhus så mår lilltjejen mkt bättre. Dessutom så har jackan fickor där man kan lägga hennes napp!

1 kommentar:

Elin sa...

Gud va söt din lilla dotter är! Skor är bra att vänja dom små vid redan innan dom börjar gå, så det inte blir konstigt sen när de behöver de på riktigt. Och de skorna var ju fantastiskt fina =)

Smart jacka, ser ju ut som om det finns en napphållare på den också...eller ser jag kanske fel. Hade varit smart i alla fall av tillverkaren om det var det =)

Hoppas du trivs på att vara tillbaka på jobbbet! Hälsa alla!