onsdag 25 juli 2012

Ytterliggare en sjödag

Eftersom det funkade så bra med sjölivet så satsade vi på en dag till. Vi tog med två av Märtas mostrar och tillsammans med farmor innebar det att vi knappt behövde passa Märta nånting. Solen lyste hela dagen och det var så härligt. Äntligen en riktig sommardag.


 Nämen, ett familjekort, det tillhör inte vanligheterna.
 Vi gav Märta bubbelmaskinen. Den var rolig.
 Vi plockade även fram gatukritorna och så fick Märta och kusin Matilda måla på berget. Det var en rolig sysselsättning.
 Prova mosters solglasögon.
 Märta älskar hundar. Ni kan ju förstå lyckan när det kom en hund på besök. Pöl hette hunden. Märta tjöt av förtjusning och gick fram och klappade fint.
 På kvällen grillade vi majskolv och Anders hann inte ta många bett innan Märta tog över.
 Inte ens när Anders tog den andra fick hann ha den kvar utan Märta skulle ha den med.

Vi satte på Märta flytvästen och badade med henne. Hon tyckte att det var såå kul. Ned i vattnet och så snabbt upp igen. Vi fick hålla henne såklart med hon älskade det. Jag badade en lång stund, det var ju typ 18-19 grader. Friskt men härligt! När Anders gick upp med Märta pekade hon mot vattnet och sa "där, där, där, där, där". Nästa gång ska jag nog bada på lite djupare vatten med henne så hon får vänja sig vid att flyta med flytvästen. När vi åkte in så somnade Märta såklart men vaknade till när vi skulle sätta henne i bilen. Hon tittade upp, fick syn på en hund, pekade på den och sa "där". Sen föll huvudet ned mot min axel av trötthet. Ännu en härlig dag på sjön var över.

Inga kommentarer: