lördag 23 juli 2011

Havets hus

En utav dagarna gjorde vi en utflykt till Lysekil och Havets hus. Där finns ju bara fiskar och växter från havsnejderna kring Sverige. Det var riktigt kul att titta på de stora humrana och framförallt havskatten. Bilden nedanför är en havskatt. Det ser ju inte ens riktiga ut irl.
Men det som förmodligen var allra roligast var nog uv-lampan som lyste upp Fridas bh genom hennes linne. Männen skrattade gott länge och väl.

Efteråt åt vi lunch på Harrys. Ett riktigt ösregn drog in över stan så vi stannade så länge vi bara kunde med. Nora tröttnade efter ett tag och bad om "Hello-kittyglass". Hennes mamma sa efter ett tag att hon får väl fråga om de har sån glass. Nora spatserade inte och frågade personalen. De sa att de tyvärr inte hade "Hello-kittyglass" men de hade något annat. Nora gick ut och hämtade sin mamma. Den unge snygga servitören kom då fram och höll händerna bakom ryggen. Nora valde hand och fick en tablettask som det stod Harrys på. Sedan fick hon välja andra handen med och fram kom en liten nalle med en Harryströja på sig. Nora var riktigt nöjd även om de inte hade "Hello-kittyglass":)

Till slut fick vi gå därifrån och försökte komma undan regnet genom att kika lite i affärer. Till min stora glädje så hittade vi muggar som vi bara har några av här hemma. Tyvärr inte i min turkosa färg så det blev att köpa rosa istället. Men det blev lika fint det!

Inga kommentarer: