söndag 19 augusti 2012

Matvägraren


Märta som alltid har ätit så sjukt bra har nu kommit in i en mindre tillfredsställande fas. Hon äter knappt nån mat alls. Frukost äter hon och välling men mat.. Finns det maj, morot eller gurka så petar hon ut det och äter bara det. Hon verkar ha kommit på att hon kan välja det som är godast och hoppa över resten. Idag åt hon ingen lunch, inte en enda makaron fick vi in. Senare på dagen försökte vi igen. Det tog över en halvtimme innan vi fick in något. Då hade vi provat alla trick i boken och nästan gett upp. Så bara började hon äta. Och åt upp en stor portion. Två lättade föräldrar la i barnet i badbaljan.


 Gesten för att det är slut.
 På em gick vi till affären och handlade. När vi kom hem sprang Märta in till sina gosedjur och la sig på dem och myste.
I övrigt har vi mest slappat idag. I fredags var alla kollegorna bjudna hem till en utav oss som ska byta enhet. Hon ville tacka för att vi hade en möhippa för henne och avtackade henne. Det var väldigt roligt och härligt. Kul att träffas på fritiden och prata om mer än bara jobb. Dessutom så sitter vi utspridda på tre olika lokalen och har ganska lite fikatid ihop. Ni vet tiden när man egentligen lär känna varandra. Igår var vi på inflyttningsfest hos några kompisar som har flyttat till ett blått hus. Det var oxå väldigt roligt. Träffade folk som jag inte har sett på ett tag.

2 kommentarer:

Björken sa...

Min tröst när våra barn strulade med maten, var att det finns inga barn som svälter i Sverige. Var ngn klok människa som sa det. Avdramatiserade iaf för mig.
Kram C

Anonym sa...

Det är sant! Barnen äter när dom är hungriga. Mer än 2 välling flaskor om dagen är ett plus! Kram på dig kusin!