onsdag 8 augusti 2012

Stockholmstripp del 1

I helgen passade vi på att åka upp till Stockholm och hälsa på min syster med pojkvän. De bor för tillfället i en fyra och det fanns allså gott om plats för en liten familj. De bor superfint alldeles vid vattnet. Vi åkte upp på kvällen när Märta somnat i förhoppningen att hon skulle sova hela vägen. Det gjorde hon inte men det gick väldigt bra ändå. Vid nåt tillfälle fick vi sjung trollmor i en tjugo minuter innan hon somnade om. Dagen efter gick vi en mysig promenad i deras närområde längs vattnet.
 Gungmatta är härligt!


 Sedan åt vi på ett jättemysigt ställe som har varit en industri. Det var såå snyggt inrett. Man kunde gå omkring och bara njuta. Vid lunchen kom det däremot lite väl många getingar som var väldigt idoga. Till slut fick vi ge upp.
 Bra varning. Lägg märke till hamnen bakom. Det kändes så konstigt att det kom en massa båtar åkandes när man var mitt inne i stan.Men väldigt härligt!
 Vi matade änderna.
 På em gick vi till en liten badplats. Vattnet var fyllt av barn och föräldrar. Vi stannade i ca en timme. Lite russin hann hon ändå få i sig.
 Systern.
Märta gillade att va hemma hos sin moster där det fanns så mkt roligt att kolla på. Men inte pojken med bananskålen (som vissa nog vet vem det är). Han var rätt skrämmande i början men till slut vågade hon gå fram till honom.

Inga kommentarer: