tisdag 8 mars 2011

Den första veckan..

..Har verkligen gått över förväntan. Hittills har hon varit så snäll och mest sovit bort tiden mellan amningen. På nätterna har jag ammat två gånger och däremellan så har hon sovit som en stock. Igår kväll så tog det dock ganska lång tid att söva henne och sen vaknade hon så fort vi la ned henne nånstans. Har även märkt att hon börjar va vaken mer och mer. Vi sjunger med henne och försöker komma på hur man ska stimulera en bebis. Men hur gör man det? Har även funderat på hur det ska gå när Anders börjar jobba heltid om några veckor. Nu kommer han hem igen vid elva så dagen har ju knappt hunnit börja. Men sen, kan man duscha när lillan sover? Hon kanske vaknar och blir helt hysterisk. Det kanske är bättre att vänta till kvällen. Frågorna är ibland många men man får väl försöka bena ut dem en i taget. Livet som förälder har börjat...

Jag och Märta hade en liten fotostund idag men det var inte så lätt. Märta var inte på humör för att bli fotad och skrek mest. Tror det berodde på att hon fick ligga i bara blöjan. Fick iaf några när hon inte är ledsen.
Första familjefotot har ni oxå där!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så fina bilder. Ta hand om er, snart vill jag komma och träffa underverket, men tänkte att ni skulle få landa lite först.
Kramar till er alla tre!

Unknown sa...

Vad fin hon är. Grattis igen! Jag minns inte ens första veckan med Malte, bara att förvirringen var stor. Men man lär sig. Att hantera förvirringen alltså. ;-)Kram.

Maria sa...

Fiiina är ni!

Frida Tollesson sa...

Åh hjälp vad fint! Sniff & puss-vänliga (alla ni 3 såklart!) ;)