lördag 12 mars 2011

Mera Märta

Det är konstigt vad ett barn gör med en. Vanligtvis brukar man vilja ha ganska mycket stimulans och en film måste ju t ex vara intressant eller händelserik för att man ska vilja fortsätta titta. Men på Märta kan man bara sitta och titta hur länge som helst utan att hon egentligen gör något. Hon kanske sträcker på sig ibland, gör lite miner och sen fortsätter att sova. Men man kan sitta i timtal och bara titta. Hon roar oss verligen storligen med alla hennes miner. Försöker att fota henne lite varje dag men det är inte helt lätt. Hon gillar ju inte speciellt mkt att ligga i blöja på en kudde och få en kamera i ansiktet. Det är ju mkt mysigare att ha varma kläder och ligga i någons famn. Men lite bilder vill jag allt ha ändå:)
Vi är otroligt lyckliga över detta lilla liv som flyttat in hos oss. Inte blir det sämre av att hon är världens sötaste lilla tjej heller. Ursäkta att jag bara skriver om Märta men just nu är vi helt uppfyllda av henne och förstår inte alls vad vi pratade om innan hon fanns?

8 kommentarer:

Kristin sa...

Be inte om ursäkt för att du skriver om Märta! Hon är ju ett underverk, jag är så glad för er skull! <3

Angelina sa...

Vilka underbara foton, men inte konstigt då motivet är helt fantastiskt!! =) Förstår att ni är helt lost i Märta!

Elin E sa...

Vi vill ju att du ska skriva om Märta, så roligt att få dela glädjen med er lite :)

Christina sa...

Är SÅ stolt som moster. fällde en tår när jag såg bilderna. fattar inte vad som hänt?! jag som brukar va så okänslig när det kommer till bebisar och speciellt bilder. Hon är något speciellt.

Ida-Maria sa...

verkligen helt underbart vackra foton Karin! Hoppas innerligt att vi får möjligheten att komma förbi och beskåda det lilla underverket i verkligheten me!

Ingela G sa...

Stort Grattis till nya lilla livet!!! Jag hade helt missat den stora tilldragelsen.
Hon är ju jättefin! Och fint namn, Märta. Hoppas du njuter och att ni mår bra. Duscha ja, man duschar med halva kroppen utanför duschen, i startläge om grynet piper...fniss.
Många stora kramar Ingela G/ dt kollega

Made by Ina sa...

Vad söt hon är!! Njut

Emsters Alster sa...

Åh, så fin hon är! Fortsätt lägga ut bilder! Själva njuter vi av din jullebild här i vardagsrummet.