måndag 6 juni 2011

Härliga helg!

Vilken bra helg det har varit. Massor lediga dagar ihop med familjen, vänner och sol. I lördags kväll träffades vi hos några kompisar och grillade. 4 barn var med och vi börjar känna oss som riktiga småbarnsföräldrar. Här umgås Rebecka och Noel. De är väl lite för små för att leka ihop men Rebecka försökte iaf ge Noel vatten ur en vattenflaska.
Jag måste träna på att våga fota vuxna igen. Det blir alldeles för mkt barnfoton och för lite kort på vuxna. Men barn är så roliga att fota och det blir alltid helt naturliga på ett sätt som vuxna aldrig blir. Men en vuxen lyckades jag iaf fota, visserligen med två barn i famnen men ändå:)
Igår var vi ute på sjön för första gången för säsongen. Det var även premiärtur för Märta. Det gick såå bra. Vi hade med oss ett litet UV-tält som Märta låg i. Det skyddade både från vind och sol. Ganska skönt för vuxna oxå faktiskt:) Tyvärr glömdes kameran i bilen så det blev bara några bilder med mobilen.

I lördags var jag med mamma på en utställning halva dagen och tog lite foton under en stund av paus.Idag känner vi oss mest slöa och värmen tar all energi ur oss. Hoppas att det kommer lite frisk luft snart.

1 kommentar:

Tove sa...

åh vilken fin bild på anders och märta i slutet, blir helt tårögd!