tisdag 27 augusti 2013

Båtsemester

En vecka åkte vi på båtsemester till Norra Hökön som ligger vid Lurö. Det var en spännande resa med två barn, en liten båt, massor packning och ett stort tält. Tur att vi fick så mkt hjälp av Anders familj annars hade det aldrig gått vägen. Det var en mysig vecka med högsommarvärme och bad varje dag.

På sjön får man försöka hitta de ställen som finns för att kunna hänga upp leksaker.
 Första natten spenderades på en bergsknalle mitt i vassen. Som tur var hade vi luftmadrasser och små barn så vi kunde ligga hyfsat plant.
 Skugga på sjön kan ju oxå va svårt, här fick det bli i skuggan av vårt bord (som förövrigt var supergrymt, teleskopben som kunde justeras som man ville vilket gjorde att man alltid kunde få en plan bordsyta).
 Bad från lillebåten
 Vår lille båt.
 På norra Hökön fick några ha båtarna på en annan liten udde än där vi satt och på vägen dit såg Mattias en orm under en sten. Efter det åkte man lillebåt istället.
 Glad bebis i babysittern.
 En dag gjorde vi en utflykt till en stenstrand. Superhärligt, hur mkt fina stenas som helst.
 Det var så fin utsikt från klippan. När vi väl fick nån minut stilla i våra stolar så njöt vi i fulla drag.
 Jag och lilla Edith
 Märta somnade på vägen tillbaka sittandes i sin flytväst. När vi kom fram till Spiken la vi henne på bänken där hon bara fortsatte sova. Sjön tar en del energi. Vi gjorde många andra fina utflykter men då hade inte jag med kameran.. så dom får vi komma ihåg enbart med hjälp av minnet:)

Inga kommentarer: