söndag 3 mars 2013

Vi har en tvååring i huset

Japp, nu är hon två år. Söt som socker men har både vilja och aktivitet så att hon tröttar ut sina föräldrar när hon vill. I fredags väckte vi henne med paket och sång. Det bästa var nog ändå fikat. Det hade hon sett fram emot hela veckan eftersom vi hade försökt förbereda henne på vad som händer när man fyller år. Paketen var oxå hyfsat intressanta. Hon förstod att hon skulle öppna dom och ville gärna kolla på det som var inuti. Men fikat var bäst.
Idag var mormor, morfar och två av mostrarna hemma på kalas. Märta tyckte det var jättekul när de sjöng "levasången" (Ja, må hon leva) för henne. Sedan fick hon ett mamma mugosedjur. Det blev en omedelbar favorit. Så nu sover hon tillsammans med mammavovven, pappavovven, Märtavovven, lillekatt och mamma mu. Det börjar bli lite trångt men hon är lycklig. Det var även roligt att plocka med den nya björnfamljen och deras möbler, blommorna var i pilligaste laget men hon försökte så gott hon kunde.
 
 
 
 Även ballongerna var roliga!

Kvällen avslutades med att åka hem till kompisen Rebecka på spontanbesök. Det är alltid lika roligt hos Rebecka. Springa runt och busa och titta på alla hennes leksaker.

Inga kommentarer: