söndag 20 april 2008

Grattis Ludde!

Idag blir lilla Ludde ytterliggare ett år större! Väckte honom i morse med skön- (hrm?)sång och paket. Han fick en picknick ryggsäck med massa tillbehör och en elektrisk grilltändare.

Så var snart ytterliggare en helg förbi.. Det går lite väl fort ibland. I fredags var några kompisar hemma hos oss och självklart var det hockey som gällde (men vi zappade till "så ska det låta" rätt mkt). Tyvärr slutade inte den hockeykvällen i glädje direkt... Då kompisarna som hälsade på är riktiga spelmänniskor så slutade kvällen med att vi spelade blitz mellan 23-02! För er som inte hört talas om blitz så är det ett jättestressigt kortspel som är grymt kul!

Lördagen spenderades i kyrkan och vi hade ett kidnappningsdrama för våra tonåringar. Det gick ut på att en amerikan som bodde i Sverige ville att Sverige skulle bli mer likt USA. Så han kidnappade oss ledare och hade krav som ungdomarna skulle utföra för att få tillbaka oss. Han ville att svenska flaggan skulle få stjärnor, att Sverige skulle bli den 51:a delstaten och att "God bless America" skulle bli nationalsång. Hihi, tror det blev rätt lyckat. Ungdomarna fick göra en namninsamling, demonstrera runt torget och hålla tal på McDonalds för sin sak. De hade t.o.m. fått applåder!

Idag ska vi till jönköping för att ha en träff med våra värdar till bröllopet. Då vi bor ganska utspritt i Sverige var Jönköping i mitten så vi träffas där. Ska bli kul! Det har inte blivit nåt scrappat än, har inte haft tid men får se om det blir nån stund över ikväll..

Ha de!

Inga kommentarer: