onsdag 22 oktober 2008

Äntligen husägare och skuldsatta upp över öronen!

Som en vän grattade oss med. Nu är vi inne i huset! Vilket renoveringsobjekt vi har tagit oss an:) Det ska bli jättekul och jag kan riktigt se framför mig hur bra det kommer att bli. Men det är allt flera veckors hårt jobb kvar innan dess. Igår va vi där och började så smått, tog ned några garderober, tog bort en plastmatta i hallen (och upptäckte till vår glädje att det är trägolv under den) och började riva tapeter. De tapeterna som var i vardagsrummet är orginal men i kontoret var det tre stycken på varann. Vi hittade t.o.m tidningar i väggarna, sparade små bitar som vi fick ut, häftigt. Tidningsannonser från kriget! Vi behöver lite hjälp med val av fondvägg till sovrummet, vilken är snyggast av de här? Evelina räknas inte:)
Här är tapeten som kommer sitta i vardagsrummet som jag håller upp.

På lunchen med mamma igår innan vi fick huset så regnade det och var mörkt och grått utanför. Då sa mamma att det kommer nog ljusna lagom när ni får nycklarna till huset. Hon hade rätt! När vi kom ut från banken var det ljust och solen hade nästan brutit fram:) Jag tar det som ett tecken..

Nu ska jag fortsätta skriva hemtenta så vi kan åka och jobba på huset sen!

6 kommentarer:

Kristin sa...

den vänstra! den högra är också väldigt snygg men kommer bli mörkare (det ser så ut på bilden i alla fall) ... mysigt på hösten, men på sommaren kommer det se lite dassigt ut när solen skiner :) den vänstra kommer vara fräsch jämt och så är den lite ovanligare. så jag röstar på den vänstra!

Linda sa...

Jag röstar också på den vänstra (även om jag är lite osäker på vilket som är höger och vilket som är vänster...) Men den ljusare! Den var fin!
Grattis till huset!
Linda

Marie - Med mina händer... sa...

Grattis till huset! :-) Så spännande det är. Om jag får råda ang. tapetval så gillar jag den högra bäst. I ett sovrum. Där kan man ju ha det lite mysigt och dovt. Ett mysigt krypin, precis som det ska vara.
Jag har aldrig sett din blogg förut, men jag är glad att jag hittat hit. Ska kika vidare...

Anonym sa...

Härligt att ni är på plats!!
Vilken rolig, men arbetsam, tid ni har framför er.
Jag kan inte hjälpa dig med tapetvalet, tyvärr, för jag gillar båda!
Lycka till!
kram! stina

Anonym sa...

Å va roligt!! Av sovrumstapeterna...hm, den vänstra. Finns den i rosa och mörkbrunt? Då har vi den som fond i vårt sovrum. Gillar det snirkliga :) Lycka till!

Anonym sa...

Åh vad kul att se tapeterna. Jag röstar för magnolian, den vänstra. Den känns fräsch och rolig!